Setari Cookie-uri

Meghan Markle, despre relația dintre ducele de Sussex și prințul Charles. Mărturisiri fără perdea despre familia regală

Meghan Markle a vorbit despre momentele mai puțin plăcute pe care le-a trăit în familia regală, dar și cum se înțeleg ducele de Sussex și tatăl său, Prințul Charles.

Meghan Markle a făcut noi dezvăluiri despre familia regală și a povestit cum se înțelege Prințul Harry cu tatăl său, Prințul Charles, după ce cei doi au renunțat la calitatea de membru activ ai familiei regale.

Anul trecut, într-un interviu moderat de celebra Oprah Winfrey, ducele de Sussex a declarat că tatăl său a refuzat să îi mai răspundă la telefon, iar orice interacțiune cu prințul Charles a fost imposibilă. Despre situația la care s-a ajuns, Meghan Markle a declarst pentru The Cut că soțul ei simte că și-a pierdut tatăl.

„Harry mi-a spus: 'Mi-am pierdut tatăl în acest proces. Nu trebuie să fie la fel pentru ei cum a fost pentru mine, dar aceasta este decizia lui”, a adăugat ducesa, scrie Agerpres.

Totuși, în contradictoriu cu cele spuse de Maghan, o sursă apropiată a prințului Charles a declarat că acesta ar fi întristat dacă Harry ar crede cu adevărat că legătura tată-fiu a fost distrusă, adăugând că „Prinţul de Wales îşi iubeşte ambii fii”.

Citește și:

Meghan Markle se bazează pe iertare în ceea ce privește relația sa cu familia regală și spune că este nevoie de timp și răbdare pentru a putea trece peste evenimentele din trecut.

„Este nevoie de mult efort pentru a ierta” a mai spus ducesa, citată de BBC.

Meghan Markle se întoarce pe Instagram

În urmă cu patru ani, Meghan Markle și-a închis toate conturile existente pe rețelele de socializare, în cadrul procesului de a deveni membru al casei regale.

„Am fost o actriţă. Toată treaba mea era: 'Spuneţi-mi unde să stau. Spuneţi-mi ce să spun. Spuneţi-mi cum să spun. Spuneţi-mi ce să port şi o voi face”, a mai mărturisit ducesa de Sussex.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.