Setari Cookie-uri

Oana Roman, reacție dură pe Instagram, după ce a fost criticată în legătură cu dezordinea din casă

Oana Roman a răbufnit pe Instagram, asta după ce o urmăritoare i-a lăsat un comentariu privind curățenia din casa vedetei. Fiica Lui Petre Roman a fost deranjată de părerea unui fan, iar reacția sa nu a întâtziat să apară.

Oana Roman a fost asupra criticată de către un fan, pe pagina sa de Instagram. Vedeta a primit cuvinte dure în legătură cu dezordinea pe care o are în casă, iar reacția sa nu a întârziat să apară.

Deranjată de acuzațiile aduse, Oana Roman și-a spus punctul ei de vedere, însă reacția ei nu a fost nici pe departe una calmă și blândă. Iată ce s-a întâmplat în casa ei!

Recent, Oana Roman a postat o fotografie pe pagina ei de socializare, cu sufrageria sa, imediat după ce a terminat curățenia. Pe jos se afla pătura cățelului ei, Bubble, însă o fană a crezut că este o cămașă și a certat-o pentru deordinea din casă.

"Te admir mult, mereu te urmăresc, dar cred că și hate-urile pe care le ai sunt puțin și din cauza ta, le dai oamenilor de bârfit. Mă uitam la curățenia pe care au făcut-o, impecabil, superbă casă, dar cămașa de pe jos, după atâta curățenie, nu o să dea bine, ai să vezi câte comentarii”, a fost comentariul primit de Oana Roman.

Citește și:

Vedeta a fost neplăcut surprinsă de cuvintele celei care o urmărește și nu i-a venit să creadă cum se raportează unele persoane la viața celor din jur.

„Voi vă dați seama până unde s-a ajuns? Este realmente halucinant… sincer, nu știu cât de multe probleme au unii, de pot merge cu gândirea atât de departe. Logica: dau un motiv de bârfă și merit hate pentru că era pe jos o cămașă, care de fapt e pătura lui Bubble. (…)

«Cămașa» este tot pe jos, pentru că acolo e locul ei… e patul lui Bubble. Na că am dat motiv la nebune să dea hate că nu întrețin curățenia, pentru că am lăsat o «cămașă» pe jos… că atâta minte au unele…”, a fost reacția vedetei, pe InstaStories.

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.