Setari Cookie-uri

Felicitări! A devenit tată pentru a doua oară! Ce nume unic poartă micuța?

A devenit tată de fată pentru a doua oară, iar viața i s-a schimbat complet. Ca și la prima fetiță, vedeta a stat alături de soția sa pe tot parcursul nașterii.

Vladimir Drăghia a devenit seara trecută tătic pentru a doua oară, asta după ce soția sa, Alice Cavaleru a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Bucurie mare în familia lui Vladimir Drăghia! Fostul burlac a devenit un familist convins, iar acum familia i s-a mărit cu încă o fetiță, iar Zora, fiica lui cea mare, are de acum o surioară și o prietenă pe viață.

Alice Cavaleru, partenera de viață a lui Vladimir Drăghia, a născut natural, ieri noapte, la ora 23.20, iar proaspătul tăti a fost alături de ea și a încurajat-o pe tot parcursul nașterii, la fel cum a făcut și în momentul în care Zora a venit pe lume.

Cea de-a doua fiica a lui Vladimir Drăghia a obținut nota 10 la naștere, având 53 de cm și 3,530 gr., potrivit spynews.ro. Fericiții părinți i-au ales un nume unic, Algera, care provine din italiană și reprezintă un om vesel și plin de viață.

Citește și:

Vladimir Drăghia, alături de soția sa și la prima naștere

Vladimir Drăghia a fost alături de soția sa și la nașterea Zorei, primul lor copil. Pentru vedetă a fost o experiențp cu totul specială și i-a dorit din tot sufletul ca și la cea de-a doua naștere să fie alături de iubita sa.

”Am ținut-o de mână ca în filme. Dacă se va putea (n.red.: și de această dată), bineînțeles, este o plăcere. Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo. Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant”, spunea Vladimir Drăghia în urmă cu ceva vreme, într-o emisiune tv.

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.