Setari Cookie-uri

Ultima apariție publică a Reginei Elisabeta a II-a. Suverana s-a retras la moșia de la Balmoral încă din luna iulie

Ultima apariție publică a Suveranei a avut loc pe 6 septembrie, cu două zile înainte să părăsească acestă lume. Vizibil slăbită, Regina Elisabeta a II-a a afișat un zâmbet ce nu trăda nicio problemă de sănătate.

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viață în seara zilei de 8 septembrie, la 96 de ani. Ultima sa apariție publică a fost cu doar două zile înainte să părăsească această lume. Pe data de 6 septembrie, Regina Marii Britanii a participat la ceremonia de învestire a lui Truss ca prim-ministru britanic, ce a avut loc la Balmoral, acolo unde Suverana s-a retras în ultima perioadă.

Ultimele imagini făcute publice de Palatul Buckingham cu Regina o surprind în fața unui șemineu, vizibil slăbită și cu un baston în mână, dar zâmbind, exact așa cum a făcut toată viața, nearătând, nici pentru o secundă, vreo urmă de suferință.

La sfârșitul lunii iulie, Regina Elisabeta a II-a s-a retras la moșia sa din Balmoral, plecând de la reședința regală de la Castelul Windsor. Și aparițiile sale au fost tot mai rare, încă de la începutul anului.

Citește și:

Din cauza problemelor de mobilitate, Suverana a ales să nu mai participe la toate evenimentele publice. În luna februarie a acestui an, Regina Elisabeta a fost infectată cu Covid-19, iar în octombrie anul trecut Suverana a petrecut o noapte în spital, pentru o afecțiune care nu a fost făcută publică.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.