Setari Cookie-uri

Nepotul preferat al Reginei nu a putut să îi fie alături în ultimele clipe de viață. Imaginile sfâșietoare cu Prințul Harry

Prințul Harry nu a ajuns în timp util la Castelul Balmoral, pentru a-i fi alături bunicii sale, Regina Elisabeta a II a, în ultimele clipe de viață. Paparazzi l-au surprins pe Prințul Harry cu ochii în lacrimi, în timp ce se îndrepta către reședința Suveranei. Vestea că Regina a încetat din viață a fost deja distribuită în mod public.

Prințul Harry a fost surprins de către paparazii în timp ce se îndrepta către Castel Balmoral, după aflarea veștii că bunica sa a încetat din viață. Deși toată familia i-a fost alături Suveranei în ultimele sale clipe de viață, marele absent a fost chiar nepotul ei preferat, Prințul Harry.

În dimineața zilei de 8 septembrie, Regina a început să se simtă rău, iar medicii au fost alertați. O întreagă țară și nu numai a stat cu sufletul la gură să afle vești despre starea de sănătate a Suveranei. Din păcate, aceasta s-a stins din viață în cursul serii, înconjurată de familie, la vârsta de 96 de ani.

Copiii Reginei Elisabeta i-au fost alături în ultimele sale clipe de viață. Marele absent a fost Prințul Harry, care, însă, nu a putut ajunge la timp pentru a-și lua rămas bun. Prințul Harry se îndrepta către moșia Balmoral atunci când a aflat cumplita veste. Paparazii l-au surprins pe soțul lui Meghan Markle în mașină, extrem de trist și afectat de cele întâmplate.

Citește și:

Pentru a se feri de paparazii, Prințul Harry și-a întors capul și și-a ținut mâna în dreptul feței, pentru a stopa blițul fotografiilor.

Nici Meghan Markle nu a fost prezentă, însă nu se cunosc încă motivele. Prințul Harry a venit neînsoțit la moșia regală. Meghan și Prințul Harry se aflau deja în Marea Britanie, la vechea lor locuință, Frogmore Cottage din Windsor.

În continuare, Prințul Harry urmează să se alăture celorlalți membrii ai familiei pentru protocolul regal.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.