Setari Cookie-uri

Elena Băsescu, de nerecunoscut într-o creație semnată Dana Budeanu. Cât de mult s-a schimbat fiica cea mică a lui Traian Băsescu

Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a pozat într-o rochie scurtă, neagră, semnată Dana Budeanu. De-a lungul anilor, Elena Băsescu a trecut prin mai multe transformări de imagine, iar acum trăiește o viață discretă, departe de camerele de luat vederi.

Elena Băsescu are 42 de ani și arată nemaipomenit după 3 nașteri. Fiica cea mică a fostului președinte, Traian Băsescu, își dedica tot timpul copiilor ei și a renunțat la aparițiile mondene și la cariera de fotomodel.

Cu un stil de viață sănătos și echilibrat, dar și cu mult sport, Elena Băsescu se poate mândri cu o talie de invidiat. Chiar dacă acum este tot mai discretă cu viața sa, Elena Băsescu nu ezită să distribuie fotografii din viața de zi cu zi. Recent, ea a postat o imagine în care este îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă și mulată, semnată de Dana Budeanu.

"Little black dress", a scris EDA în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Potrivit site-ului de creații al Danei Budeanu, rochia cu care Elena Băsescu esteîmbrăcată a costat 800 de lei.

Citește și:

Elena Băsescu și-a închis afacerea cu haine

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Elena Băsescu este pasionată de haine și de modă. Ea a avut în trecut o afacere cu haine destinată mamă-fică, însă, după câțiva ani a fost nevoită să renunțe la business, din cauza profitului redus.

Hainele care se găseau în colecția fiicei cele mici ale lui Traian Băsescu costau între 150 - 400 de lei.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.