Setari Cookie-uri

Oana Roman reîncepe ședințele de terapie. De ce are nevoia vedeta de ajutorul unui psiholog

Oana Roman va începe ședințe de terapie care au ajutat-o extrem de mult în trecut și a dat o serie de declarații în acest sens.

Partenera de viață a lui Marius Elisei crede că are mare nevoie de ajutorul unui psiholog mai tare decât orice pe lume, pentru că în ultima vreme a trecut prin multe situații care nu îi mai dau pace.

Oana Roman are nevoie din nou de terapie

Ultimele luni din viața Oanei Roman nu au fost tocmai bune. Vedeta a avut tot felul de probleme fie pe plan personal, fie pe altele. Nici situația dintre ea și Marius Elisei nu a fost tocmai una care să îi aducă fericire, pentru că aceștia s-au certat în repetate rânduri, iar la un moment dat, oamenii au crezut că s-au despărțit, de data aceasta pentru totdeauna. Din fericire, totul s-a rezolvat, iar aceștia formează din nou cuplu și pare că se înțeleg bine. Oricare ar fi fost discuțiile dintre ei, aceștia au încercat mereu să păstreze o relație bună de dragul copiilor pe care îl au împreună, pentru că Isa are nevoie de ei în egală măsură.

Citește și:

De asemenea, vedeta suferă enorm din cauza stării de sănătate pe care o are mama sa. Mioara Roman a ajuns recent din nou pe patul de spital și a suferit o intervenție chirurgicală, care a decurs destul de bine. Femeia se află încă sub atenta supraveghere a medicilor, dar și în grija fiicelor sale care nu o scapă deloc din ochi și care îi sunt alături la orice pas. Oana Roman face tot ceea ce îi stă în putință pentru a prelungi viața mamei sale, dar toate eforturile depuse au avut un impact destul de mare și asupra sa.

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.