Setari Cookie-uri

Dana Budeanu, afirmații total neașteptate despre divorțul Simonei Halep: Cine ar fi crezut?

Dana Budeanu a făcut câteva afirmații total neașteptate despre divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc.

La început, unii au crezut că este doar o informație falsă, dar între timp milionarul a confirmat separarea de sportivă, spunând că decizia a fost luată de comun acord. Dana Budeanu a urmărit și ea știrile și nu s-a putut abține să nu facă o postare în acest sens.

Dana Budeanu, afirmații despre divorțul anului

Lumea mondenă este în stare de șoc, după ce vestea că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la doar un de la cununia civilă a făcut înconjurulul internetului. La scurt timp după aceea, milionarul a ieșit în față cu o declarație prin intermediul căreia a confirmat faptul că el și tenismena au decis de comun acord ca fiecare să meargă pe drumul lui, dar a mai zis și că este ultima sa apariție publică și că va lasa avocații să se ocupe de restul lucrurilor, în cel mai frumos mod posibil.

Citește și:

Cei doi au făcut cununia civilă, în urmă cu un an, iar anul acesta în luna noiembrie, aceștia ar fi trebuit să pășească împreună în fața altarului și să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Aceștia nu au mai dat niciun fel de detaliu despre nuntă, fapt care i-a pus oricum pe gânduri pe urmăritorii lor, dar aceștia nu s-au gândit nici măcar o secundă la divorț ci, probabil, la faptul că vor să țină totul secret așa cum le stătea în fire, când venea vorba despre evenimentele importante din viața lor.

Citeste continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.