Setari Cookie-uri

Părinții Deliei locuiesc din nou împreună, după ce Ion Mihalache s-a întors de pe Muntele Athos. Ce i-a reunit pe cei doi?

Părinții Deliei au decis să îmbătrânească împreună, asta după ce tatăl artistei a plecat în 2004 în Muntele Athos. Ion Mihalache a revenit în țară din cauza unor probleme de sănătate și a rămas acasă, acolo unde mama Deliei îl aștepta.

Părinții Deliei s-au reunit, asta după ce tatăl artistei a decis să se facă călugăr și să plece pe Muntele Athos, după divorțul de Gina Matache, din 2004. După 18 ani petrecuți separat, părinții Deliei locuiesc din nou în aceeași casă și se ajută reciproc. În tot acest timp, mama artisei l-a așteptat pe fostul ei soț și l-a primit înapoi cu brațele deschise, declarând că este important ca oamenii să se ajute între ei la bătrânețe.

„Cred că avem grijă unul de altul, că nici eu nu stau prea bine cu sănătate. Au început ale bătrâneții, suntem doi oameni cam la apusul vieții. La bătrânețe trebuie să ai pe cineva, măcar să-ți dea telefon la Salvare, dacă nu poate să te ajute”, a spus Gina Matache, pentru Antena Stars.

Citește și:

Mai mult, mama Deliei spune că nu este nimic ciudat în revenirea fostului ei soț și că este conțtientă că au nevoie unul de altul. Tot ea a dezvăluit și cum se simte Ion Matache și care sunt problemele sale de sănătate.

„Am stat dintotdeauna împreună. Omul a venit acasă la el, că e casa amândurora. El a venit de 3-4 ani, când a fost operat. Săracul nu e la pat sau să zici că are ceva grav. Adică, grav a fost, în fine.

Ideea era că omul nu se mai întoarce (n.r pe Muntele Athos). E un om bolnav, eu bolnavă. Unde să se mai ducă? A avut probleme cu rinichii. I-au scos un rinichi. Acum are și o polineuropatie care îl ține. Săracul, abia merge”, a adăugat Gina Matache.

Tatăl Deliei spera că se va întoarce în Athos, însă problemele de sănătate l-au făcut să rămână în țară.

Citește și:

„El a crezut că se poate duce înapoi după ce s-a operat, doar că lucrurile n-au stat. Nașpa e bătrânețea. Ne mai bandajăm, un medicament, ce să faci? Cât stai în picioare, trebuie să ții steagul sus. Ai căzut, la revedere, la cimitir”, a încheiat mama artistei.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.