Setari Cookie-uri

Fiica lui CRBL pasionată de muzica K-Pop. Alesia cântă în englează și coreeană, iar tatăl său se gândește la o carieră

Fiica lui CRBL calcă pe urmele tatălui, iar CRBL se gândește deja la piesele pe care le poate lansa Alesia în străinătate.

Alesia, fiica lui CRBL calcă pe urmele tatălui său, fiind pasionată de muzică și de dans. Pentru a o susține asa cum are nevoie, CRBL se gândește foarte serios la o carieră muzicală pentru copilul său și vrea să îi lanseze piese în străinătate.

Cu toate că, până acum, fiica lui CRBL nu a apărut prea des în fața camerelor de luat vederi, artistul dorind să păstreze intactă intimitatea familiei, ei bine, se pare că Alesia se pregătește să intre în lumea muzicală. Fiica artistului cântă genul muzical K-pop în limbile engleză și coreeană și este pasionată de dans.

”Este incredibil! Alesiei, deocamdată, îi place foarte mult partea asta muzicală, ceea ce mă bucură foarte mult. Cântă în engleză bine și în coreeană, mai nou. O să încerc să văd dacă pot să îi fac niște muzică K-pop. Îi place mult să danseze. O să încerc să fac asta. La noi, nu s-a făcut treaba asta. La noi, subiectul K-pop este gol pentru că se cer anumite lucruri. Trebuie o perfecțiune, trebuie mulți bani băgați în haine, costumații, coregrafii. Dar, încercăm.”, a declarat CRBL potrivit click.ro.

Citește și:

CRBL simte că o poate ajuta pe fiica sa și că trebuie să îi dea încredere pentru a intra în industria muzicală. Cu toate că la noi în țară nu există încă artiști ai acestui gen muzical, K-pop, CRBL își dorește ca primele piese ale Alesiei să se audă în străinătate.

”Tocmai de asta spun, să valorific acest fapt. O să încerc să lucrez niște piese pentru afară, în primul rând. Și pentru aici, dar dacă ea cântă în engleză și în coreeană, e perfect.”, a mai declarat artistul, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.