Setari Cookie-uri

În plin proces de divorț, Alexandru Ciucu are multă treabă, dar și planuri de viitor. Ce va face în continuare creatorul de modă

Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț de Alina Sorescu, însă pe plan profesional lucrurile îi merg excelent. Creatorul de modă își dorește să lanseze o nouă linie de haine, care speră să fie un adevărat succes.

Dacă pe plan personal lucrurile nu sunt atât de liniștite, nu același lucru se întâmplă și pe plan profesional pentru Alexandru Ciucu. Creatorul de modă studiază la Paris și are planuri mari în ceea ce privește afacerea sa. Dacă Alina Sorescu este preocupată de cariera artistică, Alexandru Ciucu încearcă să se reinventeze și să aducă îmbunătățiri carierei sale de designer.

În prezent, creatorul de mădă este student la un master de design în Paris și are în plan să lanseze o nouă colecție vestimentară.

„Profesional, pregătesc o nouă colecție. Am niște planuri mari și interesante, dar mai întâi important e să termin masterul de la Paris, să fiu masterand în modă. E ca la sesiune, deși la ei nu se cheamă așa. Examenul final îl voi avea la anul”, a spus designerul, pentru playtech.ro.

Citește și:

Alexandru Ciucu a moștenit pasiunea pentru croitorie de la bunica sa

Alexandru Ciucu a moștenit pasiunea pentru arta croitoriei chiar de la bunica sa. Ulterior, tatăl său a fost cel care a pus bazele croitoriei masculine în familia Ciucu, având o mică afacere, în care se vindeau costume pentru bărbați.

Alexandru Ciucu a înființat Atelierul de Înaltă Croitorie din România, iar din anul 2009 acesta colaborează cu Casa Regală a României.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.