Setari Cookie-uri

Andreea Bălan și-a retras fiicele de la școala privată. De ce a ales să le mute la învățământul de stat

Andreea Bălan și-a retras fiicele de la școala privată, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a explicat de ce a decis să procedeze în felul acesta.

Artista le-a mutat la învățământul de stat, după întoarcerea din America Express, lucru pe care îl consideră benefic pentru ceea ce își doresc să facă pe viitor.

De ce Andreea Bălan și-a retras fiicele de la școala privată

Grădinița și școala de stat nu mai par niște opțiuni bune pentru Andreea Bălan, care imediat după revenirea de la America Express a decis să le mute pe fiicele sale și ale lui George Burcea la învățământul de stat, după ce a discutat cu micuțele sale despre acest subiect. Deși sunt extrem de mici, Ella și Clara își doresc să calce pe urmele mamei lor, iar mama lor a decis să le facă pe plac și să le ajute în acest sens.

Jurata de la Te cunosc de undeva a vrut, așadar, ca de la începutul noului an școlar, să le mute la școala de stat, ca să învețe teorie muzicală, dar și să cânte la un instrument. Astfel, ea le-a înscris la Colegiul Național de Muzică „George Enescu” și crede că este cea mai bună decizie pe care a putut să le ia pentru ele, având în vedere că au înclinație către muzică. Artista nu poate decât să se bucure că vor să fie și ele precum mama lor și vrea să se pregătească încă de mici pentru viața care le așteaptă.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.