Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, moment de sinceritate într-o emisiune. Ce părere are, de fapt, despre Dana Budeanu

Bianca Drăgușanu a avut un moment de sinceritate, în cadrul emisiunii pe care o prezintă George Tănase pe YouTube, unde și-a dat cu părerea despre Dana Budeanu.

În timp ce tot mai multe vedete de la noi din țară au multe cuvinte dure de zis la adresa ei, diva a avut numai unele de laudă, recunoscând că se regăsește în multe dintre afirmațiile creatoarei de modă.

Bianca Drăgușanu, părere sinceră despre Dana Budeanu

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a acceptat să poarte o discuție cu George Tănase, în emisiunea sa de pe YouTube, ZigZag. În cadrul acesteia, blondina a fost luată la întrebări de către gazdă și pusă în tot felul de situații care mai de care mai interesante. Așa cum face de fiecare dată, ea a fost extrem de sinceră indiferent despre ceea ar fi fost vorba. A vorbit despre haterii pe care îi are în mediul online și despre care crede că, în realitate, se implică mai mult decât fanii ei, pentru că își fac timp să stea cu ochii pe ea și să îi analizeze greșelile.

Citește și:

De asemenea, și-a dat cu părerea despre primele sale fotografii realizate în calitate de model, dar a vorbit și despre una dintre cele mai controversate persoane publice de la noi din țară și anume Dana Budeanu. Ceea ce a avut de zis despre ea nu a fost nimic rău, spre surprinderea celor care au urmărit emisiunea online, de la început și până la final. Bianca Drăgușanu o are la suflet, pentru că au în mare parte aceeași filosofie de viață. Chiar și Dana Budeanu a vorbit, în mediul online, despre invitata lui George Tănase.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.