Setari Cookie-uri

Andreea Bălan rupe tăcerea! Ce spune artista despre relația cu George Burcea și despre felul în care are grijă de fetițe?

Andreea Bălan rupe tăcerea și bine face! Vedeta a vrut să fie discretă de dragul fetițelor sale, însă George Burcea continuă să aibă un comportament inadecvat față de ea, mama ei și chiar față de fetițe. Cum a reacționat artista la acuzațiile primite din partea fostului ei partener?

Andreea Bălan a decis să nu mai tacă și să ia măsuri în ceea ce îl privește pe George Burcea. Artista mărturisește că fostul ei partener nu își asumă rolul de tată și are un comportament inadecvat față de ea, de mama ei și de cele două fetițe, Ela și Clara.

După ce a fost nevoită să le dea pe fetițe tatălui lor, atunci când acesta a venit în stare de ebrietate să le ia de la domiciliul ei, artista a spus că vizitele sale au fost rare și că ceea ce postează pe Instagram nu are nicio legătură cu realitatea.

„Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekenduri pe lună. Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar 2 ore. Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele.

Citește și:

Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț, să îi dau fetițele, weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate).În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decazut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe.”, a transmis Andreea Bălan, pentru spynews.ro.

Mai mult, artista a spus că de acum încolo are de gând să îl acționeze în instanță pe fostul ei soț, de fiecare dată când o va mai jigni sau va mai spune minciuni despre ea, în mod public.

„Din pacate, situația dintre noi nu se poate ameliora și nu putem comunica decent, deoarece ne jignește constant, atât pe mine cât și pe mama mea și face totul intenționat ca să ne supere.

Citește și:

Totodată, are nenumarate notificări în care i se cere să nu mai mintă presa și să fie un tată responsabil. De acum, orice minciună va fi taxată în instanța.”, a mai spus îndrăgita artistă, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.