Setari Cookie-uri

Anca Neacșu, fosta componentă ASIA, a divorțat după 10 ani de căsnicie. Cu lacrimi pe obraz, artista spus că merge mai departe

Anca Neacșu a divorțat la tribunal, după 10 ani de căsătorie. Încercând să își ascundă lacrimile, artista a spus că merge mai departe și că acum este bine.

Anca Neacșu, fostă componentă ASIA, a divorțat de soțul ei la tribunal, după 10 ani de căsnicie. Povestea lor de dragostea s-a încheiat în mod oficial pe 21 septembrie, o zi încărcată cu multe emoții. Fostul soț al artistei nu s-a prezentat la tribunal, invocând probleme medicale, însă, chiar și așa, procesul a avut loc, iar acum cei doi sunt oameni liberi.

După ce a ieșit din sala de judecată, Anca Neacșu a dat câteva declarații pentru Antena Stars, însă nu și-a putut ascunde lacrimile. Cu durere în voce, artista a spus că este pregătită să meargă mai departe și că cel mai mult suferă părinții.

„E o decizie luată de comun acord. (…) Îmi pare rău că ne întâlnim și în situații ca astea. Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani. Asta e situația, asta e procedura. De comun acord, dar asta e procedura. M-am măritat în Turcia, mă separ în România. (…) El e cetățean străin, sunt mai multe lucruri la mijloc și până la urmă a trebuit să facem aici”, a declarat Anca Neacșu, pentru AntenaStars.

Citește și:

Vedeta spune că stă separată de soțul ei de câteva luni, iar acea perioadă a fost mai grea. Acum, Anca Neacșu este bine și reușește să vadă luminița de la capătul tunelului.

„Părinții sunt cei care suferă. Eu sunt ok. Chiar mi-am revenit. După două-trei luni, după ce mi-a părut rău… și lui. Ne-am revenit. Acum nu știu de ce plâng. Și în sală începusem un pic, dar nu știu de ce… De emoții, că n-am mai trecut niciodată prin așa”, a mai declarat Anca Neacșu, pentru sursa de mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.