Setari Cookie-uri

Cât de mare a crescut fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă! UIte cum s-a fotografiat Edan, alături de mama sa

Edan, fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă este un adolescent în toată regula, iar asemănarea cu tatăl său este izbitoare.

Edan, fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă este un adolescent în toată regula, iar asemănarea cu tatăl său este izbitoare, Recent, fosta balerină a postat o fotografie cu fiul său, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

La cei 14 ani pe care îi are, Edan este un tânăr carismatic, de care mama sa este tare mândră. Cei doi s-au pozat împreună, cu zâmbetul pe buze, alături de cățelul familiei. Cu toate că poza este una reușită, care a făcut deliciul fanilor, Vica Blochina a mărturisit că îl convinge greu pe Edan să stea la poză.

„Cu ai mei!!! Cu greu am convins pe Edan să facem o poză”, a scris vedeta, pe pagina sa de Instagram.

Edan își dorește să fie ca tatăl său

Vica Blochina a avut parte de un șoc atunci când fiul ei a decis să vrea să locuiască cu tatăl său. Vedeta face, însă, orice pentru fericirea fiului ei, dar și-ar dori să nu aibă aceeași profesie ca Pițurcă, ci să devină medic estetician.

Citește și:

„Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă”, a declarat fosta amantă a lui Victor Pițurcă pentru Click.

Totuși, adolescentul își dorește să fie ca tatăl său, motivând că este disciplinat.

„Eu îmi doresc să fiu ca tata! Copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis «Tati e foarte disciplinat».

Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a spus Vica Blochina, conform spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.