Setari Cookie-uri

Cine o ajută pe Anca Serea în creșterea copiilor? Deși are bonă și menajeră, vedeta gătește zilnic

Anca Serea a dezvăluit cine o ajută în creșterea celor 6 copii și a specificat că, deși are bonă și menajeră, ea gătește zilnic.

Anca Serea este o mămică grijulie și implicată în creșterea celor 6 copii pe care îi are. Vedeta și-a dorit dintotdeauna să fie mamă, iar copiii reprezintă cea mai mare bucurie a sufletului său.

Anul acestea, fiul ei cel mare, David, a plecat să studieze în străinătate, în Olanda, iar vedetei i-a fost foarte greu să se acomodeze cu decizia primului său născut. Cu toate acestea, în casa Ancăi Serea și a lui Adi Sînă sunt 5 copii care au fiecare propriile nevoi.

Anca Serea are ajutor, cu toate acestea se implică zilnic în tot ceea ce privește îngrihirea copiilor și organizarea casei. Cea care o ajută pe frumoasa mămică este bunica copiilor, mama ei, dar și o bonă, pe care Anca a angajat-o pentru Leah, fiica cea mică.

Mai mult, familia vedetei are și o menajeră, cu care Anca Serea se înțelege foarte bine. Chiar și așa, Anca Serea gătește în fiecare zi pentru copii și pune lucrurile în ordine.

Citește și:

„La treburile casnice mă ajută o doamnă foarte drăguță, deosebită chiar, iar bona Leei este Liza. Eu gătesc zilnic, organizez lucrurile în urma copiilor și o ajut pe Mery atunci când facem curățenie generală”, a dezvăluit Anca Serea, pe InstaStory, după ce a fost întrebată de unul dintre fanii ei.

O altă întrebare primită din partea fanilor ei este aceea cu privire la menținerea iubirii. Vedeta a mărturisit că, atunci când este iubire adevărată, nu este nevoie de ceva special pentru a întreține sentimentele.

„Am învățat să ne dăm timp și spațiu. Cât despre orgolii, nu cred că-și au locul când vine vorba de dragoste. Personal, cred că dacă doi oameni se iubesc cu adevărat, nu trebuie să facă niște eforturi supranaturale pentru a menține flacăra”, a explicat vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.