Setari Cookie-uri

Claudia Pătrăscanu a împlinit astăzi 44 de ani! Cu cine își va petrece ziua de naștere și cum se simte în această zi specială?

Claudia Pătrășcanu împlinește astăzi frumoasa vârstă de 44 de ani, iar vedeta a dezvăluit modul în care alege să își petreacă ziua de naștere.

Claudia Pătrășcanu împlinește astăzi frumoasa vârstă de 44 de ani, motiv pentru care cei care îi sunt aproape. Deși a avut un an greu, plin de scandaluri cu Gabi Bădălău, frumoasa artistă are putera să privească dincolo de dezamăgire și să creadă într-un viitor frumos, alături de copiii ei și toți cei care o apreciază și o iubesc cu adevărat.

Vedeta și-a anunțat fanii de acum câteva zile ce planuri are pentru această zi. Vedeta a declarat că este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru clipa prezentului și pentru tot ceea ce are în aceste momente. Ea a mai spus că va lăsa grijile deoparte și se va bucura de o zi frumoasă,

''Fix peste 3 zile,ma sărbătoresc și i dau multumire Domnului pentru tot ce însemn.
Stiu cum vreau sa arate ziua de 6 oct,cu cine vreau sa o împart și sa ma bucur cu adevărat.", a scris vedeta, pe social media.

Citește și:

Mai mult, Claudia Pătrășcanu a postat și un mesaj motivațional, semn că privește înainte cu multă speranță, și că lucrurile se vor aranja, spre liniștea ei.

"Doar cu pași mici poți face lucruri mărețe in viața. Ps: Schimbarile mari încep cu pași mici'', a scris Claudia Pătrășcanu în urmă cu 3 zile pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu speră să divorțeze de Gabi Bădălău cât mai curând. Afaceristul nu și-a dat acordul la ultimul termen cu privire la separarea oficială de mama copiilor săi, iar procesul va continua cu o nouă însfățișare, după ce Bădălău se va întoarce din vacanța de lux pe care și-o petrece alături de Bianca Drăgușanu.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.