Setari Cookie-uri

Noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Bradea. Îndrăgita bucătăreasă s-a operat, iar acum a fost externată. Mesajul Ginei

Gina Bradea a postat, în urmă cu scurt timp, un mesaj despre starea ei de sănătate. Iubita bucătăreasă a fost operată, iar medicii au decis să o externeze. Cum se simte acum Gina Bradea?

Iubita bucătăreasă, Gina Bradea a revenit cu noi detalii despre starea ei de sănătate. După ce, în urmă cu o săptămână, și-a anunțat urmăritorii că este în spital, asta după ce analizele i-au ieșit prost și și-a rugat fanii să se roage pentru ea, iată că acum Gina Bradea a fost externată.

Gina Bradea a fost internată la secția de oncologie a Spitalului de Urgență din Cluj, iar acum ea se simte mai bine, drept pentru care medicii au decis să o externeze. Ea a postat un scurt video în care îi pune la curent pe fanii ei, în legătură cu starea sa de sănătate.

Din fericire, operația a decurs bine, iar Gina Bradea privește înainte cu optimism și speranță. Ea le-a mai spus internauților că va reveni zilele următoare pe social media și le va povesti celor care o urmăresc despre situația nedorită în care s-a aflat.

Citește și:

"Dragilor, sunt foarte bine! M-am externat. Sunt în drum spre Brașov. Plec acasă. [...] Am avut o intervenție chirurgicală dificilă. O să revin în zilele următoare, după ce ajung acasă și mă odihnesc și o să vă dau amănununte pentru tot.

Chiar dacă au circulat pe internet vești că am murit, stați liniștiți! Ia uitați ce bine arăt! Chiar dacă sunt palidă, sunt aceeași Gina Bradea pe care o știți! Iar mama Gina revine în forță!", a mărturisit Gina Bradea, din mașină, în drum spre casa.

Mai mult, mesajul îndrăgitei bucătărese a continuat în aceeași notă plină de speranță și optimism. Ea le-a mai mulțumit tuturor pentru gândurile bune, rugăciunile pentru ea și florile pe care i le-au trimis la salonul de oncologie, din Cluj.

Citește și:

"Nu vă las! Voi fi foarte bine! Suntem o echipă! Suntem o forță!

Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile, scrisorile, gândurile bune, florile. Revin! Vă iubesc! Vă mulțumesc din tot sufletul!", a mai spus Gina Bradea, pe contul său de Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.