Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu va pleca de Crăciun la Irinuca. Omul de afaceri va locui în casa Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu își va vedea fiica, pe Irinuca, în luna decembrie, atunci când va pleca în America. Afaceristul va sărbători Crăciunul în casa Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink.

Irinel Columbeanu și-a făcut deja planuri pentru sfârșitul de an. Fostul soț al Monicăi Gabor va pleca în America și va sărbători Crăciunul alături de fiica sa, Irina. Irinel Columbeanu a spus că va sta în casa lui Mr. Pink și a Monicăi Gabor și vor petrece Crăciunul împreună.

Se pare că el și Monica au îngropat securea războiului, iar acum cei doi au o relație civilizată și se preocupă de binele fiicei lor.

.„Cu Monica mă înțeleg bine! Cu Irinuca, la fel de bine! Chiar astăzi dimineață am vorbit cu ea (n.r. – Irinuca). I-am trimis prin mesaje niște mascote și mi-a spus că îi plac. Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi. Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea. Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare.

Citește și:

Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru click.ro.

Irina Columbeanu a plecat în State acum 4 ani, asta după ce a decis că vrea să locuiască cu mama sa. La cei 15 ani pe care îi are, fiica lui Irinel Columbeanu are deja carnet de conducere, studiază la un liceu bine cotat din America și a apărut în presa internațională datorită rezultatelor sale excelente.

Omul de afaceri a recunoscut că nu o ajută financiar pe fosta sa soție, în ceea ce privește educația Irinei, însă a recunoscut că i-a mulțumit lui Mr. Pink pentru suportul și grija pe care i le oferă fiicei sale.

„Nu particip din punct de vedere financiar la creșterea Irinucăi, dar nici nu cred că este nevoie. Da, eu când am văzut realizările Irinei, din presa americană, mi-am făcut datoria de onoare să îi mulțumesc lui Mr. Pink”, a mai declarat el.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.