Setari Cookie-uri

Mihai Bendeac a renunțat la ortodoxism: ”Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare”

Mihai Bendeac a renunțat la ortodoxism, iar în urmă cu ceva timp chiar a discutat pe larg despre alegerea pe care a făcut-o. Fostul jurat de la iUmor este adeptul unei noi ”religii”, care se numește scientologie. Iată ce a declarat acesta despre decizia sa.

De ce anume a renunțat Mihai Bendeac la ortodoxism

Mihai Bendeac a dat dovadă de o sinceritare ieșită din comun, în cele mai multe dintre interviurile pe care le-a acordat de-a lungul timpului. Îndrăgitul actor nu a evitat niciunul dintre subiectele despre care a primit întrebări incomode și nici nu a refuzat să discute despre religia pe care a ales-o, după ce a renunțat la cea creștin-ortodoxă. Mulți dintre fanii fostului jurat al emisiunii de la Antena 1, iUmor, au fost curioși să afle chiar de la el de ce anume a hotărât acest lucru, iar el nu s-a temut să le ofere un răspuns clar, cu riscul de a fi judecat de către cei care nu înțeleg prea bine toate aceste lucruri.

Întrebat dacă a îmbrățișat o altă religie, Mihai Bendeac a lămurit pe toată lumea spunând că nu s-a întâmplat lucrul acesta, ci mai degrabă nu crede și nu a crezut niciodată în ideea de religie, dar a recunoscut că scientologia i-a schimbat viața.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.