Setari Cookie-uri

Decizia surprinzătoare pe care a luat-o Bianca Drăgușanu în legătură cu hainele sale. Ce va face de acum cu afacerea sa?

Bianca Drăgușanu a luat o decizie de moment în ceea ce privește afacerea cu haine pe care o deține.

Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii cu o decizie de moment, în ceea ce privește afacerea sa. Vedeta le-a mărturisit internauților că viața în București este grea, iar scumpirile din ultima perioadă au afectat-o și pe ea. Astfel, Bianca a hotărât să majoreze prețurile în ceea ce privește hainele din atelierul său și a adăugat câțiva euro în plus la fiecare articol vestimetar.

Nu trăim o viață ușoară în București și nu am ce să comentez. Asta e inflația în România, sistemul în care trăim, nu e nimic surprinzător. Ce o să fac, o să stau pe frig toată iarna? Mă îmbrac, îmi iau căciulă, plapumă, cojoace?”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Diva spune că trebuie să țină pasul cu majorările din ultima perioadă, mai ales că ea își întreține toată familia din afacerea cu haine, dar și din proiectele pe care le are.

Citește și:

Astfel, dacă în urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu vindea o geacă cu 400 de euro, doritorii pot achiziționa acum această piesă vestimentară cu 650 de euro. Mai mult, vedeta spune că merge în diferite colțuri ale lumii pentru a-și procura materialele necesare, iar biletele de avion s-au scumpit.

La blănuri am început să le cresc cu 150 de euro, cam așa. Dacă vindeam până acum o geacă de piele cu 400, acum e 550. Nici biletul de avion când mă duc după ea nu mai costă 300, costă 600, cazarea nu mai costă 500, ci 800 pe noapte hotelul. Toate lucrurile cresc, normal că trebuie să cresc și eu.”, a mai precizat vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.