Setari Cookie-uri

Mesajul plin de durere al soției lui Nosfe, la o zi după ce acesta a fost înmormântat

Soția lui Nosfe a publicat un mesaj plin de emoție și durere, la o zi după ce artistul a fost înmormântat.

Durerea nu se va stinge niciodată în sufletele celor care l-au cunoscut și l-au iubit pe Nosfe. Rapperul de numai 37 de ani a murit în urma unui infarct, duminică, 16 octombrie. Alături de el a fost soția sa, Mădălina Crețan, cea care a chemat de urgență salvarea. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul artist.

Toți cei care l-au iubit s-au adunat să își ia rămas bun de la el, iar după sluja de înmormântare, soția lui Nosfe a postat un mesaj plin de durere pentru cel alături de care și-a întemeiat o familie.

„Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încălzești, să ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o să avem nevoie de somn, ploaie atunci când o să plângem, muzică atunci când o să vrei să fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine.

Citește și:

Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii. Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem.

Te iubim cel mult, te iubim oricum!”, este mesajul postat de Mădălina Crețan, pe pagina sa de socializare.

Medicii legiști au confirmat faptul că Nosfe a murit în urma unui infarct. Artistul concertase cu doar câteva ore înainte de a se prăbuși în propria casă și dădea semne că nu se simte bine. Acum, medicii urmează să facă și un raport toxicologic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.