Setari Cookie-uri

Detaliul care a dat-o de gol pe Monica Gabor! Fosta doamnă Columbeanu și Mr. Pink s-au căsătorit în secret

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu afaceristul Mr. Pink, departe de ochii curioșilor.

Deși s-a tot vorbit despre nunta dintre Monica Gabor și Mr. Pink, fosta doamnă Columbeanu nu a dat niciodată curs zvonurilor cu privire la căsătoria dintre ea și iubitul milionare. Recent, însă, Monica Gabor a postat o fotografie în care apare trecut în agenda sa telefonică Mr. Pink, cu numele de "soțul meu iubit", potrivit spynews.ro.

Potrivit antenastars.ro, o sursă apropiată a celor doi a confirmat că Monica Gabor s-a căsătorit în urmă cu un an. Ea și Mr. Pink au făcut doar cununia civilă și nu au avut invitați, fiind o ceremonie cât se poate de discretă.

Mai mult, și Irinel Columbeanu i-a dat de gol pe cei doi proaspeți căsătoriți. La una dintre lansările sale de carte, omul de afaceri a precizat că soții Pink sunt absenți de la eveniment.

”Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Monica Gabor, relație mamă fiu cu băiatul lui Mr Pink

Nu doar că este o soție devotată, Monica Gabor este și o mamă implicată pentru fiul lui Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu are grijă de fiul partenerului ei de viață ca și cum ar fi al ei, iar Irinuca nu poate fi decât fericită să aibă un frate.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.