Setari Cookie-uri

Mama Deliei a sărit în apărarea artistei, după ce a dat declarații controversate despe copil

Mama Deliei a sărit în apărarea artistei, după ce cântăreața a făcut o serie de declarații despre motivele pentru care nu vrea să aducă pe lume un copil.

Vedeta a explicat că a deveni mamă nu este o prioritate pentru ea, ci este de părere că ar trebui să fie felicitate femeile care aleg să nu facă lucrul acesta.

Mama Deliei i-a luat apărarea artistei

Ca de fiecare dată, declarațiile Deliei au fost interpretate în fel și chip de către internauți, iar filmarea respectivă a devenir virală pe internet în doar câteva ore și a adunat sute de comentarii în care oamenii nu i-au respectat deloc decizia, ci au criticat-o pentru afirmațiile pe care le-a făcut. Au fost, de asemenea, foarte multe persoane care au înțeles ceea ce a avut de zis și care sunt de părere că nimeni nu ar trebui să îi judece alegerile, pentru că doar ea știe ce este mai bine pentru ea. Dan Negru, de exemplu, consideră că întrebarea legată de venirea pe lume a unui copil nu ar trebui să fie adresată niciunui cuplu, pentru că nimeni nu are dreptul să intre așa în intimitatea unor oameni.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.