Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, revoltată după ce internauții i-au reproșat că are buzele prea mari

Bianca Drăgușanu s-a arătat revoltată după ce a primit numeroase mesaje în care fanii îi reproșează că are buzele exagerat de mari.

Bianca Drăgușanu s-a arătat revoltată după ce fanii i-au reproșat, în număr mare, faptul că și-a umflat prea mult buzele, iar aspectul lor nu este deloc unul estetic. Vedeta a ținut să precizeze că aceste jigniri vin din invidie și că nu îi pasă de părerea pe care o au cei din jur despre ea.

Bianca Drăgușanu este mulțumită de aspectul ei fizic și mărturisește că asta este tot ceea ce contează. Deși, de-a lungul timpului, blondina a primit numeroase critici cu privire la aspectul său fizic, ea nu a renunțat niciodată la ceea ce îi place cu adevărat, doar pentru că urmăritorii ei nu au fost de acord cu deciziile pe care le-a luat.

„Mi-am verificat mesajele din Instagram și am observat că mai nou s-au trezit frumusețile astea care ele arată ca niște porci mistreți să-mi spună mie că am buzele extrem de mari. Băi dar nu v-ați plictisit de zece ani să tot îmi spuneți asta? Păi și dacă îmi spuneți lucrurile astea nu e ca și cum mă interesează sau ca și cum s-ar schimba ceva”, a mărturisit Bianca, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Mai mult, vedeta spune că folosește un filtru atunci când postează pe Instagram, iar datorită acestuia buzele arată mai mari. Bianca Drăgușanu a mai spus că dacă în realitate ar avea buzele atât de mari nu s-ar mai duce să le injecteze.

„Oricum filtrul acesta face buzele mai mari și tocmai de asta îmi place, că dacă aș avea buzele cât mi le arată filtrul acesta, probabil nu mi le-aș mai injecta, dar nu le am și mi-ar plăcea să le am așa”, a mai adăugat vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.