Setari Cookie-uri

Mama Deliei a vorbit cu lacrimi în ochi despre problemele de sănătate. Cum se simte Gina Matache?

Mama Deliei a vorbit în emisiunea TeoShow despre problemele de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă. Gina Matache a dezvăluit că Delia este cea care se ocupă de plata tratamentelor sale.

Gina Matache trece printr-o perioadă delicată, asta după ce, în ultima perioadă, problemele de sănătate i-au tot dat bătăi de cap. Cu lacrimi în ochi, mama Deliei a vorbit despre starea sa de sănătate, dar și despre cea mai mare temere a ei, aceea de a nu fi o povară pentru cei apropiați.

Mai mult, Gina Matache a mărturisit și că Delia este cea care se ocupă de achitarea tratamentelor și investigaților pe care trebuie să le facă.

„Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana. Mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei. Inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu. Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia…”, a povestit mama Deliei, la KanalD.

Citește și:

Mama Deliei îi ia apărarea fiicei sale

După ce Delia a vorbit despre motivele pentru care nu vrea să aducă pe lume un copil, internauții, dar și vedetele s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii au apreciat sinceritatea și asumarea artistei, alții au blamat-o pentru felul în care vede lucrurile.

Mama cântăreței a ținut să îi ia apărarea fiicei sale și a spus că de douăzeci de ani Delia este întrebată când face copii.

„Nici măcar nu era o opinie, este agasată de această veșnică întrebare. De 20 de ani o întreabă lumea când face un copil. Probabil că o copiliță a pus întrebarea asta, iar ea ca să nu dezvolte a zis: Să nu vă apucați să faceți copii. Efectiv a explodat. Câte nu i s-au întâmplat ei, inclusiv făcături. Am trecut peste faza asta, nu mai reacționăm la astea. Asta e, fiecare e liber. Cuscra zice: Lumea asta nu are ce face? Doamne ferește.”, a mai declarat Gina Matache, în cadrul emisiunii lui Teo.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.