Setari Cookie-uri

Oana Pellea, experiență de nedescris în taxi! Incredibil prin ce a putut să treacă actrița, după ce a plecat noaptea cu un taxi

Oana Pellea a trecut printr-o experiență cel puțin ciudată, în timp ce se afla într-un taxi. Actrița a povestit totul pe pagina sa de socializare, ba chiar a făcut și un live din timpul călătoriei cu taxiul.

Oana Pellea a trecut prin clipe cel puțin ciudate, asta după ce a luat un taxi ieri seară. După terminarea spectacolului în care a jucat, actrița s-a urcat într-un taxi public pentru a ajunge acasă. Din păcate, experiența călătoriei nu a fost deloc una plăcută, ba din contră.

Oana Pellea le-a povestit internauților pățania sa și chiar a făcut și un live din timpul călătoriei cu taxiul, pentru ca internauții să își dea seamacă lucrurile au stat întocmai așa cum le povestea ea.

Actrița a nimerit într-un taxi unde șoferul asculta un discurs de-al lui Nicolae Ceaușescu, fapt ce a înfricoșat-o pe actriță. Mai mult, ea l-a rugat pe șoferul mașinii să dea volumul mai încet, însă acesta din urmă nu a fost de acord.

„O experiență… Halloween-ul meu. În taxi București 2022, astă seară,1 noiembrie… mă întorc de la spectacol. Te urci în taxi și faci un salt mortal în timp… groaznic! Vă mărturisesc că este prima dată în viața mea când mi s-a făcut frică! Nu asculta un post… avea o înregistrare în buclă!
Am ajuns cu bine…”, a scris Oana Pellea pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și:

Actrița le-a mai spus prietenilor săi virtuali că este pentru prima dată când a întâmpinat o astfel de situație. Oana Pellea a declarat că merge destul de des cu taxiul public și până acum nu a avut niciun fel de problemă.

„Era un taxi public… Merg foarte mult cu taxiul public. Am avut până acum experiențe foarte bune. Am prieteni printre taximetriști. Respect orice meserie, acord respect fiecărei persoane, dar, vă recunosc, experiența aceasta nu a fost chiar plăcută. Sigur… Sunt oameni și oameni.

Poți asculta orice dorești într-un spațiu privat, dar mă aflam într-un spațiu destinat transportului public. L-am rugat politicos să dea mai încet. N-a făcut-o”, a mai povestit actrița pe Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.