Setari Cookie-uri

Cătălin Scărlătescu aplică reguli dure pentru angajații săi! Fără pauze și fără telefon, iar salariul nu este unul fix

Cătălin Scărlătescu are reguli stricte pentru angajații săi. Ce nu au voie să facă cei care vin să muncească pentru juratul de la Chefi la Cuțite?

Cătălin Scărlătescu are reguli stricte pentru angajații săi, iar în business-ul tău disciplina este literă de lege.Cheful nu le dă salariu fix angajaților săi, ci le oferă procent, pentru a-i determina să nu facă nicio greșeală.

Mai mult, angajații de la restaurantul lui Scărlătescu nu au voie să stea pe telefon, dar nu au acces la pauze. Chef-ul este mândru de felul în care decurg lucrurile în afacerea sa și este mulțumit de felul în care angajații tind spre perfecțiune.

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, a declarat Cătălin Scărlătescu, în podcastul lui Speak.

Citește și:

Chef-ul este de părere că un business nu poate avea succes dacă nu există reguli clare și disciplină. Scărlătescu nu le oferă pauză angajaților săi, ci le spune să își înceapă ziua de serviciu direct cu o oră de timp liber.

„La mine în restaurant nu există pauză, fumat, nu există telefon mobil la personal. Legal, trebuie să-i țin 9 ore la muncă, o oră pauză. Îi rog să vină la ora 16.00 toți stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți ora de pauză afară și începeți programul cu ora de pauză, după care am intrat înăuntru și muncă. Asta înseamnă disciplină, muncă, nu poți să faci restaurant fumând și vorbind la telefon”, a mai declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.