Setari Cookie-uri

Oana Roman s-a împăcat cu Dan Capatos, după ani în care nu și-au vorbit. Prezentatorul tv și-a cerut iertare public

Oana Roman și Dan Capatos nu și-au mai vorbit ani la rând, după ce prezentatorul tv i-ar fi adresat cuvinte jignitoare fiicei lui Petre Roman. Cum au reușit cei doi să ajungă la sentimente mai bune?

Oana Roman și Dan Capatos au ajuns să fie din nou în relații bune, după câțiva ani în care cei doi nu și-au mai vorbit. Din 2015, Oana Roman a reluat relația cu prezentatorul tv și l-a iertat pentru cuvintele jignitoare pe care i le-a adus de-a lungul timpului.

Oana Roman a dezvăluit recent că l-a iertat pe Dan Capatos pentru că acesta și-a asumat public greșelile, și-a cerut iertare de la ea oentru răul pe care i l-a făcut și a încercat în repetate rânduri să reia relația cu ea. Acum, cei doi se apreciază reciproc, iar Dan Capatos are o atitudine impecabilă față de fiica lui Petre Roman.

„Eu nu țin la supărare deloc, îmi trece peste 30 de secunde. Sunt unii oameni în viața asta care mi-au făcut foarte mult rău. Pe unii dintre ei i-am iertat, dar nu-i voi uita, nu mai au ce căuta în jurul meu, sub nicio formă. Sunt unii care au realizat și care au avut dorința, deschiderea de a recunoaște că au greșit și de a-și dori o împăcare cu mine. Unul dintre aceste cazuri este Dan Capatos, toată lumea știe câte mi-a făcut.

Citește și:

Cu toate acestea, este printre puținii oameni pe care astăzi îi admir astăzi, pentru că în ciuda răului pe care mi l-a făcut și a lucrurilor urâte pe care le-a spus despre mine, în aceeași măsură a avut puterea să-și asume public ce a făcut, și-a cerut scuze și m-a făcut să înțeleg că unii oameni pot să întoarcă lucrurile, dacă-și doresc”, a declarat Oana Roman, pentru MetropolaTV.

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că l-a iertat din tot sufletul pe prezentatorul de la Antena1, declarând că există puțini bărbați care au curajul să își asume greșelile pe care le-au făcut.

„Eu l-am iertat din tot sufletul și am o relație minunată cu el. Câți bărbați au puterea să-și asume? Așa mi-a zi, că a fost un prost și a greșit. Mi-a spus cineva că el, în continuare, mai face mișto de invitați, dar când vin eu e impecabil. Mi se pare fabulos, pentru că a putut să fac lucru acesta”, a mai spus vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.