Setari Cookie-uri

Ce declară Cristina Cioran despre o posibilă împăcare cu tatăl fiicei sale? Cei doi au împreună o afacere cu haine

Cristina Cioran a făcut câteva declarații despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit în urmă cu câteva zile, iar actrița a confirmat separarea de tatăl ficei sale. Totuși, deși a declarat că nu este nimic spectaculos în faptul că nu mai formează un cuplu, Cristina Cioran a revenit la sentimente mai bune.

Recent, actrița a declarat că orice este posibil în relația celor doi, inclusiv o împăcare. Cristina Cioran nu se gândește prea mult la aceste aspecte și vrea să își concentreze atenția pe micuța Ema.

„Suntem într-o perioadă de re-evaluare. E posibil orice, chiar și să ne împăcăm. Nu mai e nimic altceva de zi”, a declarat Cristina Cioran, pentru playtech.ro.

Cei doi au împreună o afacere cu haine, care merge foarte bine. Cristina Cioran este foarte mândră de creațiile sale și spune că mulți străini ăi calcă pragul magazinului din Floreasca. Actrița colaborează cu câteva ateliere care execută tiparele pe care ea și Alex Dobrescu le crează.

Citește și:

Mai mult, cei doi au organizat și o prezentare de modă, eveniment ce a ieșit exact așa cum au sperat.

„Avem și haine unisex, dar eu mă axez pe partea de rochii, colecția e una spectaculoasă. Majoritatea sunt făcute de noi. Cos câteva zile pe săptămână. Colaborăm cu niște ateliere. Noi lucrăm tiparele, ei le execută. Avem două magazine în Floreasca, de unde cumpără foarte mulți străini. Lucrez la rochii elegante, de ocazie, dar nu pe genul clasic, ci să iasă în evidență.", a mai declarat actrița.

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.