Setari Cookie-uri

George Simion a postat o imagine cu mâncarea primită gratis de parlamentari. Care a fost reacția Danei Budeanu

George Simion a postat o imagine cu mâncarea primită gratis de parlamentari, fapt care a scos-o din sărite pe Dana Budeanu care, oricum, nu îl are la suflet.

Vedeta i-a adresat o serie de cuvinte dure în mediul online, pentru ca toată lumea să știe ce gândește, la doar câteva zile după ce a sărit în apărarea bătrânilor din România.

George Simion, luat la rost de Dana Budeanu

Dana Budeanu a avut, în urmă cu doar câteva zile, un discurs în care a sărit în apărarea bătrânilor din România. Vedeta este de părere că aceștia nu sunt tratați așa cum ar trebui, în ciuda faptului că au muncit din greu și nu s-au pus, nici măcar o secundă, pe primul loc. De asemenea, nu i se pare corect ca singurul lucru de care aceștia să beneficieze să fie transportul gratuit, de care mulți nu se folosesc oricum, pentru că își părăsesc extrem de rar gospodăriile.

La scurt timp, după ce a făcut aceste declarații, un alt lucru a scos-o din sărite pe Dana Budeanu care a transmis un mesaj dur, direct pe pagina sa oficială de Facebook. Vedeta a văzut imaginile postate de George Simion pe social media cu mâncarea primită gratis de parlamentari și nu s-a putut abține să nu discute pe marginea acestui subiect, așa cum o face de fiecare dată. Nici acum nu a fost blândă în declarații.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.