Setari Cookie-uri

Fiul lui Ștefan Bănică, victima bullying-ului la școală. Radu Bănică își dorea să plece din țară

Radu Bănică a avut parte de momente extrem de dificile la școală, asta după ce a fost victima bullying-ului. Fiul artistului s-a gândit chiar să plece din țară din această cauză.

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a avut parte de momente cumplite în școală, atunci când a fost victima bullying-ului, din cauza că tatăl său este celebtru. Radu Bănică și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa, atunci când colegii săi îl marginalizau, iar profesorii nu luam niciun fel de atitudine, ba mai mult, relația cu cadrele didactice era la fel de grea.

„Nu-i așa lapte și miere cum crede toată lumea. Eu am vrut din școală să mă mut la privat. Nu neapărat privat românesc, cât privat internațional, unde nu erau români. Erau atât de multe răutăți între copii, darmite ce e acum între adulți.

A fost ceva de groază. A fost oribil din punct de vedere al relațiilor mele și cu anumiți profesori, și cu colegii”, a spus Radu Bănică, în cadrul unui podcast recent, relatează Fanatik.

Citește și:

Mai mult, fiul artistului a povestit un episod dificil prin care a trecut, Colegii săi i-au luat ghiozdanul și i-au aruncat toate lucrurile din ele, motivând că tatăl său are bani destui să îi cumpere alte rechizite.

Toate aceste lucruri l-au afectat pe Radu Bănică, care chiar și-a dorit la un moment dat să se mute din țară, pentru a scăpa de jignirile colegilor de școală.

„Au început să-și arunce lucrurile prin clasă, să-mi scoată ghiozdanul pe geam. «Ce? Pleacă de aici, că dacă vrea tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters»”, i-ar fi spus un coleg lui Radu Bănică.

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.