Setari Cookie-uri

Alex Dobrescu susține că va face nunta cu Cristina Cioran! Poliția a intervenit la magazinul său și l-a amendat cu 100 lei

Alex Dobrescu a făcut declarații surprinzătoare în ceea ce privește împăcarea cu Cristina Cioran.

Cristina Cioran anuța, în urmă cu o săptămână, că relația ei cu Alex Dobrescu a ajuns la final, din cauza diferențelor de opinie pe care le aveam. Vedeta a dat de înțeles că o posibilă împăcare nu este exclusă, însă în perioada următoare își dorește să se axeze pe creșterea fetiței sale.

Acum, Alex Dobrescu i-a uimit pe urmăritorii celor doi, asta după ce a făcut câteva declarații surprinzătoare. Tatăl fetiței Cristinei Cioran a dezvăluit că ei se pregătesc de nuntă, iar actrița este femeia vieții sale.

„E bine (n.r. – Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă povestească cu drag despre marele eveniment care o să aibă loc în viața noastră. Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.

Citește și:

În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru SpyNews.ro.

Alex Dobrescu, amendat de poliție

Recent, Alex Dobrescu a fost implicat într-un scandal, unde poliția l-a amendat cu 100 de lei. El a petrecut alături de câțiva prieteni în magazinul pe care îl deține în Floreasca, deranjând liniștea publică.

Cu toate că poliția i-a bătut la ușă, iubitul Cristinei Cioran nu a părut deranjat de amenda primită.

„Mi-au promis 1.500 de lei fiecare 10 minute și mi-au dat 100 de lei avertisment. Am fonduri nelimitate. Nu sunt bogat, sunt generos. Opresc muzica într-un sfert de oră pentru că mergem la alt local”, a spus Alex Dobrescu pentru CANCAN.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.