Setari Cookie-uri

Connect-R, declarații dure despre agresivitatea Părintelui Calistrat. Ce l-a deranjat, de fapt, pe artist?

Connect-R a vorbit despre cazul Părintelui Calistrat, care a fost filmat lovind o femeie în curtea mănăstirii.

Imaginile cu Părintele Calistrat care lovește o femeie în curtea mănăstirii au făcut înconjurul internetului. Cei care îl urmăresc pe Părinte pe paginile de socializare nu le-a venit să creadă că aceste gesturi violente au fost făcute chiar de către el.

Printre vedetele care și-au arătat nemulțumirea cu privire la comportamentul Părintelui a fost și Connect-R. El s-a filmat în timp ce își expunea punctul său de vedere, mărturisind că violența asupra femeilor nu este justificabilă sub nicio formă. Deși nu își dorea să vorbească despre acest subiect, artistul a mărturisit că reacția oamenilor din mediul online l-a făcut să posteze acest video.

”Nu aveam de gând să fac acest filmuleț, ce m-a provocat au fost părerile multor români care se pare că au o conștiință moartă, ca să zic așa. Am tot văzut într-o pioșenie din asta ”vai nu trebuie judecat Părintele, alea erau niște nenorocite”. Din start vă spun, dacă era mama în locui femeii respective, nu știu cum aș fi reacționat. Dacă era mama voastră, sora voastră acolo, cum ați fi reacționat oare?”, a spus Connect-R pe Facebook.

Citește și:

Mai mult, Connect-R a catalogat drept revoltătoare cuvintele Părintelui Calistrat, care în loc să își asume gestul făcut și să își ceară iertare pentru comportamentul agresiv, acesta a spus că "bătaia este ruptă din Rai".

”Toți suntem supuși greșelii, toți putem avea reacții urâte la un astfel de context, la o astfel de întâmplare. Nu asta este de judecat. Ceea ce este de judecat, este ce s-a întâmplat după. Am văzut un interviu cu Părintele în care a fost întrebat: ”Aveți vreun regret?”, iar Părintele a spus foarte lucid: ”Nu, bătaia e ruptă din rai!”. Aici este problema, acest duh al mândriei care nu i-a dat voie nici măcar să recunoască că a greșit, aici este problema. Mai mult, Părintele a și mințit, spunând că i-a dat cu palma peste umăr.

Citește și:

Nu, Părinte, am văzut exact ce s-a întâmplat. Suntem bărbați, ne-am mai bătut și noi, am luat și bătaie. Ați dat cu podul palmei pe la spate și sunteți o matahală de om. Dacă Părintele Calistrat își cerea scuze după și regreta, toată lumea îl iubea la fel cum îl iubeau înainte”, a mai spus Connect-R.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.