Setari Cookie-uri

Tatăl lui Theo Rose a confirmat că va deveni bunic! Ce sfaturi a primit artista de la părinții săi?

Tatăl lui Theo Rose a confirmat vestea cum că fiica sa este însărcinată. Părinții vedetei au ținut să îi ofere primele sfaturi despre sarcină.

Bucurie mare în familia lui Theo Rose! Vestea că artista este însărcinată în primul trimestru le-a adus multă fericire familiei sale, iar recent, părinții lui THeo Rose au confirmat că vor deveni bunici.

Cancan.ro anunța în această dimineață faptul că iubita lui Anghel Damian este însărcinată și chiar și-a anulat și câteva evenimente din cauza stărilor de rău și a grețurilor resimțite în primul trimestru. Chiar dacă viitoarea mămică nu a făcut nicio declarație până acum, tatăl vedetei a confirmat vestea minunată.

Ioan Diaconu, tatăl artistei a mărturisit că este cât se poate de fericit și că Theo Rose i-a anunțat de venirea pe lume a primului ei copil.

„Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. La noi aici la țară suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”, a spus Ioan Diaconu, pentru playtech.ro.

Citește și:

Tatăl lui Theo Rose a menționat că fiica ei i-a dat marea veste atunci când a venit acasă cu noul ei iubit, Anghel Damian. Tot el a spus că în curând Theo Rose va îmbrăca rochia de mireasă.

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a mai adăugat Ioan Diaconu.

Sfaturile primite de Theo Rose de la părinții ei

De îndată ce au aflat că fiica lor este însărcinată, părinți ilui Theo Rose au vrut să o menajeze și să o sprijine în momentele prin care trece. Astfel, tatăl vedetei a declarat că a sfătuit-o pe fiica sa să își mai anuleze din evenimente și să vină mai des la ei acasă, pentru a se odihni.

Citește și:

„Am rugat-o ca de acum înainte să-și elibereze mai mult programul. Să nu mai dea curs tuturor propunerilor. Înțeleg, e vorba despre cariera unui tânăr, dar o să aibă timp de toate celelalte.
Acum, ce e cel mai important, e ca mama și copilul să fie sănătoși. Așa că am rugat-o să treacă mai des pe la noi, ca să se poată odihni. Că la noi nu e ca la București!”, a mai mărturisit tatăl lui Theo Rose.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.