Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, recunoscătoare pentru relația cu Keo. Ce a dezvăluit artista despre foștii săi parteneri de viață?

Andreea Bălan a mărturisit că este recunoscătoare pentru relația de 8 ani cu Keo, pentru că a avut multe lecții de învățat care au ajutat-o să devină femeia care este astăzi.

Andreea Bălan și-a deschis sufletul în podcastul lui Radu Țibulcă și a vorbit despre ce înseamnă pentru o mamă singură să își facă o nouă relație. Vedeta a mărturisit că fetițele ei sunt cele mai importante pentru ea, iar un posibil viitor partener de viață trebuie să fie un bărbat adevărat, de la care Ela și Clara să aibă ce se învețe.

Artista a mai spus că pentru o mamă singură este mult mai greu să înceapă o nouă relație, însă acest lucru nu o face să renunțe la ideea de a se mai îndrăgosti, la un moment dat.

„Am decis ca viața mea personală să nu o mai expun. Pentru că e firesc să nu funcționeze ceva mai ales după un mariaj, după ce te desparți de tatăl copiilor. O femeie cu copii își reface mai greu viața decât tatăl copiilor. Pentru că copiii sunt la tine ca mamă, locuiești cu copiii ăia. Ca tu să îți faci o altă relație e un pic mai dificil. Pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu copii cu mamă. Cu bone, cu tot ce ai tu. Și e un bagaj mare pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Și evident că durează acest proces”, a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Țibulcă.

Citește și:

Înainte de a ieși cu cineva la întâlnire, Andreea Bălan se gândește de câteva ori înainte. Artista vrea ca partenerul ei de viață să fie un exemplu pentru fetițele ei.

„Ca mamă trebuie să mă gândesc de șapte ori înainte să ies la date sau cu cine continui o relație pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, dacă bărbatul respectiv ajunge să locuiască cu fetele mele în casă trebuie să fie un exemplu pentru ele, trebuie să se accepte reciproc”, a explicat Andreea Bălan.

Andreea Bălan, recunoscătoare pentru relația cu Keo

Andreea Bălan a vorbit și despre relația de 8 ani pe care a avut-o cu Keo, în urma căreia vedeta a suferit enorm. Chiar dacă Keo a înșelat-o ani la rând cu Misty, alături de care are acum o familie, Andreea Bălan se uită în urmă cu recunștință.

Citește și:

„Keo a fost un mentor pentru mine. Eu când privesc în urmă privesc această relație foarte pozitiv și foarte recunoascătoare. Au fost 8 ani frumoși, chiar dacă la final s-au întâmplat lucruri mai puțin plăcute și s-a exagerat mult. Dar când timpul trece uiți lucrurile alea urâte și te uiți în urmă cu recunoștință și a fost un stâlp la vremea respectivă și m-a susținut foarte mult”, a mai povestit Andreea Bălan.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.