Setari Cookie-uri

Răzvan Simion, pregătiri de nuntă cu Daliana? Ce spune prezentatorul despre relația fiicei sale cu partenera lui de viață

Răzvan Simion a făcut confesiuni despre iubita sa, Daliana și a vorbit despre marele eveniment, nunta celor doi.

Răzvan Simion este mai fericit ca niciodată alături de arhitecta Daliana Răducanu, cu care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de un an. După de divorțul de mama copiilor săi, Diana, prezentatorul tv s-a iubit timp de 5 ani cu Lidia Buble. După despărțirea de artistă, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele actualei sale partenere de viață.

Răzvan Simion a declarat în repetate rânduri că se înțelege minunat cu Daliana, astfel că cei doi au multe planuri de viitor împreună. Mai mult, fiica lui, Ianca Simion are o relație specială cu arhitecta.

Recent, prezentatorul tv s-a afișat fără iubita sa la un eveniment monden, astfel că a fost întrebat dacă a intervenit ceva în povestea lor de iubire. Răzvan Simion a mărturisit că iubita lui are foarte mult de muncă, iar el o susține și o încurajează pe toate planurile. Mai mult, el a vorbit și despre o posibilă nuntă cu femeia care i-a furat inima și a declarat că totul o să se întâmple într-un mod firesc.

Citește și:

„Iubita mea face foarte bine. Are proiecte care îi mănâncă foarte mult timp în amenajări interioare, acum a dezvoltat o platformă de YouTube. În rest, suntem mai bine ca niciodată. Ea este un suport pentru ceea ce fac eu în lumea asta, în media, cum sunt și eu un suport emoțional pentru ea pentru ce urmează să facă zilele astea. Veți vedea, veți afla dacă o să fie o nuntă între noi doi. Totul o să curgă într-un firesc care cu siguranță o să îl aflați și voi”, a declarat, pentru Click!, Răzvan Simion.

Ianca Simion, relație specială cu Daliana

Răzvan Simion a mai povestit despre relația specială pe care fiica sa, Ianca, o are cu Daliana. Cele două se înțeleg ca surorile și se confesează una alteia, spre fericirea prezentatorului.

Citește și:

„Cu Ianca, Daliana se înțelege foarte bine, sunt ca două surori, nu ca două prietene. Se confesează una alteia. E cum nu se poate mai bine.
Când vor fi lucruri de anunțat, vom anunța”, a spus Răzvan Simion într-o emisiune de la Antena Stars.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.