Setari Cookie-uri

S-a stabilit domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu! Băieții vor rămâne la mamă

Instanța a stabilit ca cei doi copii ai Claudiei Pătrășcanu să rămână alături de mama lor.

Claudia Pătrășcanu este liniștită, în sfârșit! Instanța a decis ca cei doi copii ai ei să rămână în continuare alături de ea, la Constanța, așa cum este și normal. După 3 ani în care ea și Gabi Bădălău s-au luptat în tribunal pentru domicilul fiilor lor, iată că instanța a decis.

Băieții artistei rămân alături de mama lor, iar Gabi Bădălău va avea program de vizită, stabilit de instanță.

„Simt că m-am liniștit în totalitate, îmi vine să sărut pământul și chiar acum mă opresc la biserică. M-am îmbrăcat rapid și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, atât! (…) Mai făceam câte ceva prin casă și dintr-odată am primit vestea. N-am cuvinte. Vreau să-mi iau copiii în brațe, abia aștept să-i iau de la școală. Știam că era imposibil să nu rămână copiii lângă mamă, doar că au fost presiuni, a fost acest război creat. (…)

Citește și:

La început probabil că da (n.r. – am avut emoții), știind foarte multe situații neplăcute. Mai auzeam și eu ce se întâmpla în țara noastră, dar pe parcurs am realizat că este imposibil, mai ales că eu știu foarte bine ce fel de om sunt, ce fel de mamă. Întotdeauna binele învinge răul și știu că Dumnezeu nu ar fi permis acest lucru”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu este extrem de fericită și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru hotărârea luată de instanță. Artista a mai spus că fostul ei soț va lua copiii de la tenis și va petrece timp cu cei mici, în acest weekend.

„Urmează să vină să-i ia pe cei mici și i-am răspuns că trebuie să vină să-i ia de la tenis”, a spus artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.