Setari Cookie-uri

Alex Dobrescu are o nouă cucerire, după despărțirea de Cristina Cioran! Cine este bruneta misterioasă?

Alex Dobrescu se bucură de viață după despărțirea de mama fiicei sale. Chiar dacă a declarat că urmează să se căsătorească cu Cristina Cioran, Alex Dobrescu s-a fotografiat în timp ce se săruta cu o altă femeie.

Alex Dobrescu nu stă în loc prea mult timp, iar despărțirea de mama fiicei sale nu l-a făcut să sufere câtuși de puțin. Deși, în urmă cu câteva zile, el declara că se va împăca cu Cristina Cioran și chiar vor face nunta, pentru că ea ar fi femeia vieții lui, iată că acum Alex Dobrescu s-a razgândit.

Recent, el s-a pozat în lift în timp ce se săruta cu o femeie misterioasă, a cărei identitate nu a dorit să o facă publică. Despărțirea de mama fiicei sale nu a fost o dramă pentru Alex Dobrescu care se bucură de viață, așa cum știe mai bine.

Inevitabil, Cristina Cioran a văzut postarea fostului ei iubit și a reacționat imediat pe rețelele de socializare. Actrița nu a vrut să pară afectată și i-a îndemnat pe internauți să îi lase pe oamenii din jurul lor să fie fericiți cu alegerile pe care le iau.

Citește și:

„Fiecare om are dreptul la fericire. Lăsați oamenii să fie fericiți”, a scris vedeta, pe InstaStory.

Alex Dobrescu, despre nunta cu Cristina Cioran

La începutul lunii noiembrie, Alex Dobrescu făcea declarații surprinzătoare despre mama fiicei sale. Chiar dacă Cristina Cioran a mărturisit că despărțirea este definitivă, Alex Dobrescu a uimit pe toată lumea atunci când a spus că cei doi se pregătesc de nuntă.

„E bine (n.r. – Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă povestească cu drag despre marele eveniment care o să aibă loc în viața noastră.
Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.

Citește și:

În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru SpyNews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.