Setari Cookie-uri

Cristina Cioran, mesaj subtil pentru Alex Dobrescu. Este vedeta împăcată cu decizia despărțirii?

Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai formează un cuplu de 3 săptămâni, însă între ei au rămas multe resentimente.

Alex Dobrescu și Cristina Cioran s-au despărțit în urmă cu 3 săptămâni, iar de atunci fiecare dintre ei și-a continuat viața, așa cum a știut mai bine. Dacă actrița a mărturist că se concentrează pe micuța ei, Ema, Alex Dobrescu a organizat petrecere după petrecere în magazinul de haine pe care îl deține, și s-a fotografiat în timp ce se sătuta cu o femeie misterioasă.

Presa a explodat atunci când, pe Instagram, Alex Dobrescu a distribuit o fotografie făcută în oglinda din lift, în timp ce se sătuta cu o altă femeie, deși tot el anunța că se va căsători cu Cristina Cioran și că ea este femeia vieții sale.

În momentul în care a văzut fotografia, Cristina Cioran a declarat că fiecare om are dreptul la fericire și a părut împăcată cu decizia fostului ei partener.

Citește și:

„Fiecare om are dreptul la fericire... Lăsați oamenii să fie fericiți”, a scris actrița pe InstaStory-ul personal.

Acum, însă, vedeta a avut de transmis un alt mesaj subtil pentru tatăl fiicei sale. Actrița a menționat că există oameni care nu pot fi iertați, iar fanii s-au gândit imediat că mesajul i se adresează lui Alex Dobrescu.

''Sunt oameni pe care nu merită să-i ierți! Sunt oameni care merită să fie expuși pentru ceea ce sunt cu adevărat! Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești! E adevărat!'', a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.