Setari Cookie-uri

Fiicele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Mama lor le-a transmis un mesaj emoționant în mediul online

Fiicele Danei Budeanu au împlinit 18 ani, iar mama lor nu a putut să lase un asemenea eveniment important din viețile lor să treacă neobservat.

Vedeta a transmis un mesaj emoționant pentru gemenele sale ajunse la vârsta majoratului, prin intermediul căruia le-a povestit fanilor și ce anume le-a învățat în toți acești ani.

Dana Budeanu, mesaj pentru fetele ei care au împlinit 18 ani

Dana Budeanu este mândră de cele două fiice pe care le are și care au împlinit deja frumoasa vârstă de 18 ani. Vedeta a preferat să le țină mereu departe de camerele de filmat și de rețelele sociale și chiar spunea, la un moment dat, că acestea nici măcar nu aveau telefoane, pentru că fiind copii nu au nevoie de ele, spre surprinderea tuturor. Având în vedere lumea în care trăim, multora dintre fanii ei le-a fost greu să creadă că este adevărat lucrul acesta.

Recent, gemenele ei au ajuns la vârsta majoratului și un asemenea moment nu ar fi avut cum să treacă neobservat, așa că a avut grijă să transmită un mesaj în mediul online, plin de emoții și prin intermediul căruia a mai povestit și ce a reușit să le învețe pe fetele sale. Dana Budeanu a renăscut odată cu ele și a învățat și la ea rândul ei o mulțime de lucruri de la aceastea. Ea a transmis că este de părere că un părinte are datoria în fața copiilor săi de a-i face fericiți.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.