Setari Cookie-uri

Colaborare inedită: Smiley și Horia Moculescu cântă împreună Și astăzi, și mâine

Smiley și Horia Moculescu sărbătoresc împreună frumusețea fără vârstă a muzicii prin lansarea piesei „Și astăzi, și mâine”, o emoție pe note, inspirată dintr-o poveste adevărată.

M-a onorat foarte tare că domnul Moculescu a vrut să-i cânt această piesă. Mi-a plăcut absolut totul la ea, de la muzică, la orchestrație, și versuri. E o piesă deosebită și îi mulțumesc că s-a gândit să o cântăm împreună. Sper ca oamenii să aprecieze pur și simplu muzica, să treacă peste limita pe care o așează timpul și percepția asupra lui. Muzica n-are granițe, bariere și vârstă. Muzica ESTE și atât!”, a declarat Smiley despre piesa ce speră că va fi ascultată cu emoție „Și astăzi, și mâine”.

„Am știut că Smiley îmi va cânta această melodie, scrisă într-un moment de grație, la care Dana Dorian a găsit cele mai inspirate cuvinte, iar forma clasică de standard a fost îmbrățișată de echipa de la HaHaHa Production. Succes, Andrei!”, a spus cu generozitate marele artist Horia Moculescu despre dorința de a lansa piesa sa nouă în această formulă atipică.

Citește și:

Cu muzica semnată de Horia Moculescu și versurile scrise de Dana Dorian, „Și astăzi, și mâine” este o producție HaHaHa Production, al cărei clip a fost gândit ca idee și spațiu de filmare cu o simbolistică aparte: „Videoclipul acestei piese este despre firescul iubirii adevărate, despre normalitatea iubirii fără așteptări și despre zbaterea ei în fața așteptărilor. Iubirea învinge întotdeauna, așa cum arată și sfârșitul clipului, plin de încredere și de speranță. Am ales să filmăm mare parte din clip la Opera Națională, din dorința de a elogia cariera maestrului Horia Moculescu sub a cărui baghetă au luat naștere multe hituri care ne-au încălzit viețile.”, declară Ramon Laurențiu Militaru, scenaristul și regizorul videoclipului piesei care își așteaptă spectatorii și ascultătorii din toate generațiile „Și astăzi, și mâine”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.