Setari Cookie-uri

Fiica Andreei Antonescu a ales să locuiască cu tatăl ei, în America. Cât de greu îi este artistei fără Sienna aproape?

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară, însă gândurile sale se îndreaptă către Sienna, care a rămas să locuiască alături de tatăl ei, în America.

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară, iar în curând va aduce pe lume cea de-a doua fetiță a sa. Cu toate că trăiește o perioadă frumoasă, artista are un gol în suflet, asta pentru că Sienna, fiica ei din căsnicia cu Traian Spak a ales să locuiască în America, alături de tatăl ei.

Cu toate că s-au despărțit în urmă cu trei ani, Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat recent. Siena a ales să își continue studiile în America și să locuiască în continuare cu tatăl ei.

„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mamă, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a declarat Andreea Antonescu, la un post de televiziune, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și:

Cu toate că distanța le desparte, Andreea Antonescu și Sienna vorbesc zilnic și rămân apropiate, în ciuda schimbărilor din ultima perioadă. Deși vorbesc des, artista recunoaște că diferența de fus orar îi dă bătăi de cap.

Mai mult, Andreea povestește că Sienna este pasionată de muzică, însă nu știe dacă fiica ei va dori să meargă pe acest drum în viitor. Oricum ar fi, ea și fostul ei soț o vor susține indiferent de decizia pe care o va lua.

„Îi place foarte mult să cânte, e o artistă. Nu știu daca va alege calea muzicii. Dacă mă întrebați ca și mamă, Sienna e foarte talentată la pictură și actorie”, a mai adăugat artista.

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.