Setari Cookie-uri

Drama neștiută a lui Ștefan Bănică Jr. Fratele lui a murit în urma unui accident rutier, în anul 2001

Ștefan Bănică Jr. ascunde o adevărată dramă, pe care mulți oameni nu o cunosc. Artistul și-a pierdut fratele vitreg în anul 2001, într-un accident auto.

Ștefan Bănică Jr. ascunde o adevărată dramă în spatele zâmbetului său. Puțină lume știe că artistul a avut un frate vitreg, cu 8 ani mai mic decât el.

Ștefan Bănică Jr. și Alexandru Silviu Bănică au fost foarte apropiați și s-au susținut în fiecare decizie pe care au luat-o. Din păcate, destinul lui Alexandru Bănică a făcut ca acesta să piară la numai 25 de ani, într-un accident auto provocat chiar de către cel mai bun prieten al său, pe Strada Matei Voievod, în sectorul 3 al Capitalei.

Prietenul lui Silviu Bănică, cel care se afla la volan a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei excesive, iar mașina a intrat într-un stâlp din beton, pentru susținerea firelor electrice. Fratele lui Ștefan Bănică Jr. a decedat ulterior la spital, după ce a stat o perioadă internat, scrie dorcudor.ro. Prietenul său a supraviețuit.

Citește și:

Silviu Bănică este înmormântat la Cimitirul Reînvierea, acolo unde Ștefan Bănică Jr. ajunge adesea pentru a-l omagia pe fratele, dar și pe tatăl său, decedat în 1995.

Oana Sârbu, despre prietenia cu Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu au o relație de prietenie aparte, iar cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare de la Liceenii. Actrița își amintește cu drag de acea perioadă și recunoaște că la început i-a fost greu să se acomodeze cu echipa de la filmări.

“Cu echipa din „Liceenii“ nu m-am acomodat de la început. Eram mai retrasă, iar Ştefan cu Mihai Constantin erau mai miştocari, erau fii de actori foarte cunoscuţi.

Făcuseră un fel de gaşcă. Cesonia Postelnicu era de a lor, fiind mai jovială, era prietenă oficială a lui Ştefan pe vremea aceea. Eu eram considerată un pic mai sălbatică. Târziu ne am împrietenit şi m am apropiat de ei”, a declarat actriţa, pentru revista Historia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.