Setari Cookie-uri

Denise Rifai, despre iubirea vieții sale. Cine este bărbatul care i-a furat inima?

Denise Rifai a vorbit despre iubirea vieții sale, însă bărbatul este căsătorit.

Denise Rifai este în căutarea dragostei, însă nu oricum și nu cu oricine. Prezentatoarea tv a dezvăluit care este genul ei de bărbat, ba mai mult, ea l-a numit "dragostea vieții sale", chiar dacă acesta este căsătorit.

Denise Rifai a vorbit în podcastul moderat de Adrian Artene, despre bărbatul care i-a furat inima. Kevin Costner, actorul american în vârstă de 67 de ani este bărbatul din gândurile prezentatoarei tv.

„Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines. Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: «Ăsta e genul meu».
El e căsătorit cu o tipă tare faină”, a răspuns Denise Rifai, la podcastul „ALTCEVA”.

Citește și:

Denise Rifai, o femeie romantică

Denise Rifai este o femeie romantică și este convinsă că iubirea este pe viață. Prezentatoarea de la Kanal D nu și-a găsit încă jumătatea, însă mărturisește că bărbatul cu care se va căsători trebuie să fie fascinat de ea.

„Pentru mine dragostea înseamnă protecție. Nu există că dragostea durează trei ani, pentru mine dragostea este pe viață, iar bărbatul proiectat pentru mine este pe viață. Nu există!

Există experiențe și iubiri, dar dragostea este numai una și pe viață. Bărbatul pentru mine trebuie să fie tot ce nu sunt eu. Eu trebuie să vin în completarea lui. Eu vin cu vorba, el trebuie să fie cu faptele. În primul rând, trebuie să mă iubească și să fie fascinat de mine. Eu cred că o femeie nu poate să țină o relație, relația o ține bărbatul.", a povestit Denise Rifai, în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.