Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, petrecere de pomină cu ocazia zilei sale de naștere! Cum a arătat tortul supraetajat?

Anamaria Prodan a dat o petrecere de neuitat în cinstea sa. La cei 50 de ani, impresara i-a avut aproape pe cei 3 copii ai săi, prieteni apropiați, dar și vedete care au încins atmosfera.

Viața Aneimaria Prodan poate fi subiect de film, iar impresara știe cum să iasă în evidență de fiecare dată. Ea împlinește 50 de ani pe 17 decembrie, drept pentru care a organizat o petrecere de pomină în cinstea sa.

Impresara i-a avut aproape pe cei 3 copii ai săi, Laurențiu Reghecampf Jr., Sarah și Rebecca, dar și prieteni apropiați. Alături de ea au fost și artiști care au încins atmosfera și care au făcut din petrecerea aniversară a vedetei să fie una greu de uitat.

Pe lângă atmosferă, Anamaria Prodan a avut parte și de un tort spectaculos, supraetajat, pe care a fost trecută vârsta ei. Impresara va schimba mâine prefixul și a vrut să le arate tuturor cât de bine se simte în pielea ei, la cei 50 de ani pe care urmează să îi împlinească.

Citește și:

Anamaria Prodan, apariție de senzație

Anamaria Prodan arată impecabil, iar la petrecerea sa a optat pentru părul prins în cos și o rochie neagră, lungă, elegantă, care i-a pus în evidență silueta.

Printre vedetele care i-au fost alături la petrecere s-au numărat și Adriana Bahmuțeanu, Andreea Toniciu și sora ei, Lorena.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.