Setari Cookie-uri

Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani. Mama ei, Mădălina Crețan s-a asigurat că micuța Iris are parte de o petrecere de vis

Fiica lui Nosfe, Iris a împlinit 7 ani, iar cu această ocazie, mama sa, Mădălina Crețan s-a asigurat că fetița are parte de o petrecere de vis.

Fiica regretatului Nosfe și a Mădălinei Crețan a împlinit 7 ani, motiv pentru care soția artistului i-a organizat o petrecere colorată, cu multe surprize și cu o atmosferă veselă, exact așa cum merită fiecare copil.

După traumele suferite în ultimele luni, Iris a zâmbit din nou, iar alături de ea i-au fost prieteni apropiați, dar și familia, care i-au dăruit cele mai frumoase cadouri. Mai mult, la petrecerea fetiței a fost și un animator care i-a pictat pe copii pe față.

Iris a avut parte de un tort colorat, cu un curcubeu. Tematica petrecerii a fost roz, iar Iris și-a pictat pe față floricele roz cu alb.

Mădălina Crețan a fost cea care a postat fotografiile cu micuța ei și le-a împărtășit și internauților bucuria celei mici.

Soția lui Nosfe își găsește puterea în fiica sa

Mădălina Crețan suferă enorm după pierdea timpurie a lui Nosfe și scrie mereu despre ceea ce simte de când Nosfe a decedat în urma unui infarct. Tot ea a mai mărturisit că cea care îi dă putere să treacă peste orice dificultate este fetița ei și a artistului, Iris.

Citește și:

„În toată tristețea și suferința mea, găsesc totuși un locșor în suflet care se bucură că a descoperit sau redescoperit ce putere vindecătoare pot avea oamenii atunci când sunt oameni! Din dragostea noastră și din dragostea pentru el simt iubire și simt că pe alocuri că vindecă. 🙏❤️ #dragoste”, a postat de Mădălina Crețan pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.