Setari Cookie-uri

Mesajul Oanei Zăvoranu pentru regretata sa mamă. Mărioara Zăvoranu ar fi împlinit 72 de ani

Oana Zăvoranu a scris câteva rânduri pentru cea care i-a dat viață, și care, din păcate, a murit în 2015, după o lungă suferință.

Oana Zăvoranu a revenit la sentimente mai bune în ceea ce o privește pe mama sa, regretata Mărioara Zăvoranu. După ce s-a apropiat mai mult de Divinitate, vedeta a avut parte de câteva conștientizări importante în ceea ce o privește pe cea care i-a dat viață.

Pe data de 17 decembrie, mama Oanei Zăvoranu ar fi împlinit 72 de ani, iar vedeta s-a gândit la ea și le-a împărtășit internauților câteva dintre trăirile sale.

„Mamă, azi ai fi împlinit 72 de ani! ❤️ 17 decembrie este și va rămâne o zi sfântă pentru mine. E ziua în care tu ai venit pe lumea asta cu o misiune grea pe care ți-ai dus-o la sfârșit cu curaj, onoare, demnitate... ca o adevărată învingătoare!”, a scris vedeta pe InstaStory.

Mama Oanei Zăvoranu a murit în urma unor complicații la rinichi, în anul 2015, la vârsta de 67 de ani. După dispariția celei care i-a dat viață, vedeta a regretat că în ultimii ani de viață ai Mărioarei Zăvoranu, cele două s-au certat încontinuu.

Citește și:

Acum, Oana Zăvoranu îi mulțumește mamei sale pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și îi este recunoscătoare pentru ocrotirea pe care i-a oferit-o de-a lungul anilor.

„Te iubesc, mama! ❤️❤️❤️ Mulțumesc că m-ai ocrotit cât ai trăit, mi-ai vegheat copilăria, m-ai învățat să fiu un om de onoare și m-ai adus pe lume un suflet cald, onest și puternic ❤️”, a mai scris ea.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.