Setari Cookie-uri

Sfaturile oferite de Carmen Brumă în prag de Sărbători. Cum ne putem menține greutatea optimă de Crăciun?

Carmen Brumă a oferit câteva sfaturi prețioase pentru cei care au tendința să se îngrașe de Crăciun.

Carmen Bruma este foarte atentă la alimentație și își menține greutatea practicând zilnic sport și mâncând echilibrat. În preg de Sărbători, vedeta a oferit câteva sfaturi pentru cei care au tendința să exagereze cu mâncărurile în această perioadă a anului.

Nu doar alimentația este importantă, ci și hidratarea. Carmen Brumă le recomandă internauților să nu consume mai mult de 3 pahare de alcool și să nu uite să bea apă, pentru a reduce riscul de deshidratare.

„Poți să te apuci de acum, de dinainte de Crăciun și să ai un fel de restricție calorică, adică să mănânci mai puțin până la Crăciun și eventualul surplus să vină pe acest teren deficitar. Chiar dacă mai pui acolo un kilogram, cu ce ai dat jos până la Crăciun să se completeze și când tragi linie și faci bilanțul să nu fie o mare problemă. Și la Crăciun, care durează trei zile, atenție mare!, Crăciunul durează trei zile doar, da?! Crăciunul nu durează de pe 25 decembrie până pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion, da? Aici avem o problemă, mare!”, a explicat Carmen Brumă pentru click.ro.

Citește și:

Un alt sfat prețios pe care Carmen Bruma l-a oferit a fost acela legat de cantitatea de mâncare pe care urmează să o consumăm. Vedeta recomandă ca prima masă a zilei să fie cea de la prânz, dacă știm că vom avea bucate copioase pe masă.

„A doua modalitate este să fii foarte drămuit, să mănânci echilibrat în perioada Sărbătorilor. De exemplu, dacă te duci la masă la mama sau la socrii, sau la niște prieteni, la prânz, nu mai mănânci dimineața.

Mănânci prima masă a zilei la ora de prânz! Și cam asta ar fi toată ziua! Două – trei pahare de alcool, nu mai mult! La fiecare pahar de alcool, bei 200 de ml de apă ca să eviți deshidratarea! Mănânci din fiecare preparat din care poftești și care îngrașă, mă refer aici la șorici, tobă, jumări, cozonac, salată de boeuf, o singură dată pe zi!”, a mai spus Carmen Brumă pentru sursa citată.

Citește și:

Kudika
20 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.